Proizvajalec: Sempertex
Šifra: 260000
Običajni čas dostave: 2 - 3 dni
8.90€
vključno z DDV

Vrečka vsebuje 100 balonov za oblikovanje svetlejših barv. Baloni Sempertex so eni izmed najboljših in najbolj obstojnih balonov za oblikovanje na tržišču, saj jih uporabljajo tudi profesionalni animatorji. 

Še posebej v nizkih zimskih temperaturah vam svetujemo, da pred napihovanjem balon dobro raztegnete. Na ta način, bo pridobil na elastičnosti in bolj vzdržljiv tudi za najzahtevnejše figure.

Posebna ponudba za animatorje, ki potrebujejo večjo količino balonov!
 
Ob nakupu 10 kosov vrečk - cena za posamezno vrečko 8,20 eur
 
Ob nakupu 30 kosov vrečk - cena za posamezno vrečko 7,20 eur 
 
Ob nakupu 50 kosov vrečk - cena za posamezno vrečko 6,20 eur

 

Opozorilo! Baloni kot igrača niso primerni za otroke, mlajše od 8 let! Manjši delci lahko predstavljajo nevarnost zadušitve. Mlajši otroci se lahko zadušijo z nenapihnjenim ali počenim balonom. Potreben je nadzor staršev. Nenapihnjene balone shranite stran od otrok. Počene in poškodovane balone takoj zavrzite v smeti. Pazite na oči in ušesa kadar napihujete balon. Iz zdravstvenih in varnostnih razlogov ne napihujemo balonov s usti. Vedno uporabite tlačilko za balone. Baloni so 100% razgradljivi in ne onesnažujejo okolja. Balone lahko napihujete s helijem ali z zrakom. Baloni so izdelani iz naravnega latexa, ki lahko povzroči alergijsko reakcijo. Svetujemo vam, da upoštevate navodila.

Oznake: Baloni, Sempertex