Proizvajalec: Juggle Dream
Šifra: CUB-069
Običajni čas dostave: 2-3 dni
16.90€
vključno z DDV

Mortal Serie 0 je najzahtevnejši Inside3 labirint. O njem vam ne moremo kaj dosti povedati, ker ne vsebuje zemljevidov plasti niti ga ni mogoče odpreti. Ko žogica pade skozi vhodno luknjo, ste prepuščeni sami sebi.

Premer kocke je 57mm

Kaj sploh je Inside3 labirint?

Inside3 kocke so 3D labirinti, po katerih morate voditi kroglico, ne da bi videli pot. Vsak labirint ima sedem plasti (NoVice kocke jih imajo le pet), skozi katere se morate prebiti, če želite priti iz ene strani kocke do konca na drugi strani. Vaša edina pomoč na poti so diagrami na sprednji in zadnji strani kocke, ki predstavljajo zemljevide posameznih nivojev. Črte na diagramu kažejo poti, po katerih se kroglico lahko pelje, pike pa prikazujejo luknje, skozi katere kroglica prehaja med različnimi nivoji. Ker kroglice ne vidite, se morate zanesti na svojo prostorsko predstavo ter včasih tudi prisluhniti kroglici in iz njenih trkov z zidovi razbrati, kje se nahajate. Če se brezupno izgubite, lahko kocko razstavite, poiščete kroglico in pričnete znova.

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.Oznake: Inside3, Mortal, Serie0
Podobni izdelki