Proizvajalec: Juggle Dream
Šifra: CUB-068
Običajni čas dostave: 2-3 dni
16.90€
vključno z DDV

Vicious Serie 0 je zelo zahteven in dolg labirint, ki vas bo razveselil tudi z dejstvom, da se ga ne da razstaviti, ko se v njem izgubite. Vseeno pa (za razliko od Mortal Serie 0 kocke)  še vedno vsebuje zemljevide plasti, tako da imate vsaj nekaj podpore med tavanjem po labirintu.

Premer kocke je 57mm

Kaj sploh je Inside3 labirint?

Inside3 kocke so 3D labirinti, po katerih morate voditi kroglico, ne da bi videli pot. Vsak labirint ima sedem plasti (NoVice kocke jih imajo le pet), skozi katere se morate prebiti, če želite priti iz ene strani kocke do konca na drugi strani. Vaša edina pomoč na poti so diagrami na sprednji in zadnji strani kocke, ki predstavljajo zemljevide posameznih nivojev. Črte na diagramu kažejo poti, po katerih se kroglico lahko pelje, pike pa prikazujejo luknje, skozi katere kroglica prehaja med različnimi nivoji. Ker kroglice ne vidite, se morate zanesti na svojo prostorsko predstavo ter včasih tudi prisluhniti kroglici in iz njenih trkov z zidovi razbrati, kje se nahajate. Če se brezupno izgubite, lahko kocko razstavite, poiščete kroglico in pričnete znova.

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.Podobni izdelki