Proizvajalec: Janod
Šifra: J05545
Običajni čas dostave: 2-3 dni
17.20€
vključno z DDV

Magnetna knjiga na temo norih obrazov omogoča zabavo tako za punce kot tudi fante. Odprite knjigo in razkrijte magnetke ter magnetno ozadje. Izberite kartico s sliko in nato z magnetki ustvarite svoje karakterje znenavadnimi obrazi. Med različnimi obrazi boste prepoznali gusarja, detektiva, voznika,... 


Magnetna knjiga vsebuje 67 magnetnih kosov kosov z različnimi deliobraza, s katerimi lahko ustvarite 12 različnih "pravilnih"obrazov (poljubno pa lahko ustvarite kar več kot 4.000 kombinacij).

Vsi kosi so lično zapakirani v trdni škatli v obliki knjge, s katero se bodo otroci lahko zbavali tako doma kakor tudi na potovanjih.

Janod igrače so oblikovane v Franciji. Izdelava je kakovostna, zaradi česar so njihove igrače trpežne in dolgo obstojne. 
 

  • velikost knjige: 26cm x 19cm x 4cm
  • primerno od 3. let dalje vse tja do 8 let

 

POZOR! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo in povzročijo zadušitev. Predno otroku izročite ta artikel odstranite embalažo. Detajli in barve se lahko v notranjosti razlikujejo. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Podobni izdelki