Proizvajalec: Janod
Šifra: J08132
Običajni čas dostave: 2-3 dni
35.90€
vključno z DDV
Dimenzije sove: 39cm x 32cm x 6,5cm

Zabavna a poučna Sovica, s katero se bodo vaši malčki naučili napovedati čas.


Fantastična igrača v obliki prikupne sovice, ki bo zagotovo našla častno mesto na polici vsake dnevne ali otroške sobe in s katero se vaši malčki ne bodo naučili zgolj napovedati čas.

Sovica ima na sprednji strani uro s premičnimi kazalci, ki je odlična za igro "Koliko je ura" in odstranljivimi številkami*, s katerimi se bodo malčki lahko učili številčnega/časovnega zaporedja, na drugi strani pa se nahaja tabla, po kateri lahko pišete s kredo.
Sovici lahko tudi obrnete oči, ki bo malčkom bolj nazorno prikazala koncept dneva in noči.

Sovico lahko postavite na polico ali pa jo obesite na steno. Opremljena je s kredo in gobico za brisanje in je presenetljivo visoka, saj v višino meri kar 39cm!


Janod igrače so oblikovane v Franciji, njihova izdelava pa je izredno kakovostna, zaradi česar so njihove igrače trpežne in dolgo obstojne.


*Nasvet: Odstranljive številke vam omogočajo, da številke med seboj pomešate in tako otroka naučite "prebrati" čas, ki ga prikazuje ura (številke lahko razporedite v nasprotnem vrstnem redu, ali pa jih poljubno pomešate). Odstranjive številke so tudi pisanih barv, ki uro poživijo, hkrati pa se mlajši otroci lahko učijo prepoznavati barve.


 

POZOR! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo in povzročijo zadušitev. Predno otroku izročite ta artikel odstranite embalažo. Detajli in barve se lahko v notranjosti razlikujejo. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Oznake: Poučna, ura, sova
Podobni izdelki