Proizvajalec: Janod
Šifra: J02819
Običajni čas dostave: 2-3 dni
19.90€
vključno z DDV

Podrobnosti:

  • število kosov: 39
  • velikost posameznega kosa: cca. 11 cm x 15 cm
  • velikost sestavljanke:  106 x 85,5 cm
  • velikost štatle: 28cm x 27cm x 9 cm
  • primerno za otroke od 4 - 7 let
  • material - trdi karton

Oblikovani robovi, namesto kvadrata, dodajo piratski ladji poseben pridih in vsekakor povzdignejo sestavljanje na popolnoma drug nivo in dodajo še kanček dodatnega izziva.

Ko puzzle enkrat le sestavite, pa lahko pustite domišliji prosto pot - lahko hodite po deski, ki gleda čez krov, ali pa iščete izgubljeni zaklad... morda se celo pridružite boju z mačetami!

Sestavljanka je zapakirana v ličnem kovčku z ročajem, ki lahko služi tudi kot škatla za shranjevanje in je idealno darilo za vsakega malega gusarja ali gusarko! :)

Puzzle so že od nekdaj izjemno priljubljena igrača za vsakega otroka. Poleg vsega, da se zabava od nastajanju slike, v njih vzpodbuja razmišljanje in motorične sposobnosti pri sestavljanju posameznih kosov v celoto.

Med sestavljanjem prikupne ilustracije se bodo otroci zabavali ure in ure. Otrok bo z veseljem vsakič znova sestavil in kasneje pospravil čudovito slikanico, na kateri so vznemirljivi pisani motivi.

Čudovite puzzle so narejene iz 39 kvalitetnih, izredno trdih kosov, ki so zapakirani v prav posebni škatli za klobuke. Tako bo vaš malček lahko odnesel najljubšo sestavljanko prav povsod, kjer bo imel čas za ponovno sestavljanje in kreativno razmišljanje.


 

POZOR! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo in povzročijo zadušitev. Predno otroku izročite ta artikel odstranite embalažo. Detajli in barve se lahko v notranjosti razlikujejo. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Podobni izdelki