Proizvajalec: Teifoc
Šifra: TEI4000
Običajni čas dostave: 2-3 dni
19.90€
vključno z DDV

Set vsebuje 85 kosov raznih gradbenih elementov

Imeti pravi grad niso več neuresničljive sanje – zgradite ga kar sami in to iz pravih opek! Da bo začetek lažji, imate v kompletu dva načrta – z drugim lahko zgradite dvojno posodico za shranjevanje svinčnikov.

Kako gradimo Teifoc konstrukcije? 

6 žličk cementa v prahu mešajte z 2 žlicama vode dokler ne dobimo homogene zmesi.  Vzamemo opeko in nanjo nanesemo zadostno količino cementa. Opeko položimo na podlago in močno pritisnemo.  Z žlico odstranite višek cementa, ki se pojavi ob potisku. Opeke polagajte pravilno vzporedno in pravokotno, da bodo stene ravne. Tudi lesene in plastične dele lahko fiksirate s cementom.  Če konstrukcijo želite podreti jo pustite za 4 do 5 ur v vodi, nato operite opeke in posušite. Priloženi cement zadostuje za večkratno sestavo konstrukcije, ko pa ga porabite enostavno dokupite samo škatlo cementa.  Gradite lahko po naših načrtih ali uporabite vašo domišljijo.  NAMIG: Ko konstrukcija že stoji stresite eno žlico cementa v posodico vode in z odrabljeno zobno ščetko ščetkajte po fugah in nato očistite s suho krpico.  Primerno za otroke od šestega leta dalje.
OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Oznake: Teifoc, grad, stojalo
Podobni izdelki