Proizvajalec: Janod
Šifra: J02926
Običajni čas dostave: Ni na zalogi
18.60€
vključno z DDV

Podrobnosti:

  • število kosov: 208
  • velikost posameznega kosa: cca. 3cm x 3cm
  • velikost sestavljanke: Ø 50cm
  • velikost štatle: 25cm x 25cm x 7cm
  • primerno za otroke od 6. leta dalje
  • material - trdi karton

Janodova obojestranska sestavljanka bo zagotovo navdih in zabava za obilico deževnih dni. Pri zapletenih ilustracijah, bo domišlija zagotovo vzletela, hkrati pa bo odličen pripomoček za učenje o svetu, ljudeh ter živalih. Igrača s precej izobraževalne vrednosti, francoskega proizvajalca Janod, je lično zapakirana v prikupni škatli s čvrstim ročajem, ki bo omogočila vašemu malčku, da bo zanimivo "uganko" odnesel na pot.

Puzzle so že od nekdaj izjemno priljubljena igrača za vsakega malčka. Poleg vsega, da se zabava od nastajanju slike, v njih vzpodbuja razmišljanje in motorične sposobnosti pri sestavljanju posameznih kosov v celoto.

Med sestavljanjem prikupne ilustracije se bodo otroci zabavali ure in ure. Otrok bo z veseljem vsakič znova sestavil in kasneje pospravil čudovito slikanico, na kateri so vznemirljivi pisani motivi.

Čudovite puzzle so narejene iz 208 kvalitetnih, izredno trdih kosov, ki so zapakirani v prav posebni škatli za klobuke dimenzije 25 x 25 x 7 cm. Tako bo vaš malček lahko odnesel najljubšo sestavljanko prav povsod, kjer bo imel čas za ponovno sestavljanje in kreativno razmišljanje.

 

POZOR! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo in povzročijo zadušitev. Predno otroku izročite ta artikel odstranite embalažo. Detajli in barve se lahko v notranjosti razlikujejo. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Podobni izdelki