Vaša zasebnost


V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.list RS št. 86/2004) se podjetje Talenti.si d.o.o.  zavezuje, da bo zaščitilo vašo zasebnost. Vaše podatke potrebujemo, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila.

In zakaj jih bomo uporabili?

- Ko naročate blago, nam morate posredovati vaše ime, priimek, naslov ,elektronski naslov in telefonsko številko. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.
- Vaše podatke bomo občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo koristne informacije. Če teh informacij ne želite prejemati, nas o tem obvestite po elektronski pošti na naslov: dragan@talenti.si

Ali bo podjetje Talenti.si d.o.o. posredovalo vaše podatke tretjim osebam?

Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti podjetja Talenti.si d.o.o. Ne bomo jih posredovali, prodajali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.

Naše spletne strani vključujejo tudi povezave do drugih spletnih strani, ki niso v naši lasti ali kakršnikoli povezavi z nami. Zato podjetje Talenti.si d.o.o. v nobenem primeru ne more biti odgovorno za dostop od takšnih spletnih strani in za zaščito podatkov na takšnih spletnih straneh.

Vaša privolitev

Z uporabo naših spletnih strani se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih.

V primeru spremenjenih pogojev in pravil, vas bomo na teh straneh sproti obveščali.

Ves čas vas bomo torej seznanjali, katere podatke potrebujemo in kako jih uporabljamo.

Varnost

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno - zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, nezaželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.

Kako lahko stopite v kontakt z nami?

Če imate kakršnokoli vprašanje o zgoraj navedenih izjavah in pogojih, načinu poslovanja našega nakupovalnega centra, o vaših izkušnjah pri nakupu in če imate kakšno pripombo in mnenje o naših spletnih straneh, nam lahko pišete preko elektronske pošte: dragan@talenti.si ali na naslov: Talenti.si d.o.o., Kvedrova 2, 6000 Koper, lahko nas kontaktirate tudi po telefonu: 041 272 380