Igralna podloga Medvedek

20,90 

Na zalogi
Šifra: 1004993 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Prenosna napihljiva podloga, prekrita z blagom in motivom medvedka, je enostavna za prenašanje in je odlična za igro na trebuščku, mehka prevleka pa malčku medtem zagotavlja dodatno udobje. Na podlogi so pritrjeni še ropotuljica v obliki jabolka, tortico, ki ob stiskanju spušča zvok ter hrustljavi sendvič, vse tri pa je mogoče odstraniti. Podloga je ideala za dneve na prostem. Ko jo izpraznite, se jo enostavno zloži in lahko ponese povsod s seboj. Podlogo je možno oprati v pralnem stroju.

Lastnosti:

  • Širina: 40 cm
  • Materiali – visokokakovostni PVC, blago
  • Primerna starost: od 0 do 3. meseca

OPOZORILO! Artikel naj sestavi odrasla oseba. Pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo za uporabo. Artikel se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. Artikel ni primeren za uporabo v vodi. Ne varuje pred utopitvijo. Izdelka ne postavljajte v bližino ognja ali drugih virov vročine.

Brand

Galt

Angleško podjetje s 180-letno tradicijo v proizvodnji didaktičnih igrač za otroke. Tradicionalno je podjetje povezano z umetniškimi, obrtnimi in aktivnimi izdelki, ki so v skladu z najstrožjimi varnostnimi predpisi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.