Lesena vstavljanka – Živalski vrt

19,90 

Na zalogi
Šifra: J07022 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Čokata vstavljanka s podobami različnih živalic, ki jih lahko srečamo v živalskem vrtu ima veliko igralnih elementov in izobraževalnih vrednosti.

Vstavljanka je lepa in barvita s 7 pisanimi živalmi in ozadjem, ki predstavlja živalski vrt. Vsak lesen košček je debelejši in višji od osnovne plošče. Tako jih otroci lahko enostavno primejo in odstranijo z osnovne plošče. Čokati in veliki kosi samostojno stojijo na ravnih podlagah in omogočajo otrokom igro ločeno od osnovne plošče, poleg tega jih je mogoče uporabiti kot predlogo za risanje in ustvarjalne dejavnosti.

Pod vsakim kosom vstavljanke je polje v enaki barvi, kakor ujemajoča živalica, zaradi česar otrok lažje prepozna mesto, kamor je košček potrebno vstaviti.

Lastnosti:

  • podloga +7 lesenih pisanih živalic
  • velikost sestavljanke: 30 cm x 21 cm x 2,1 cm
  • debelina posameznega koščka: 1,5 cm
  • primerno za otroke od 18 mesecev dalje

 

OPOZORILO! Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Janod je francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.