Vodna igralna podloga

21,90 

Na zalogi
Šifra: 1005359 Kategorija: Oznake: , , ,
 

Opis

Prenosna napihljiva podloga, prekrita z blagom, je enostavna za prenašanje in je odlična za igro na trebuščku. Mehka prevleka zagotavlja dodatno udobje medtem ko malček raziskuje gibanje vode. Podlogo enostavno napihnite, napolnite z vodo in zabava se lahko prične. Ko se bo malček naslonil na del napolnjen z vodo bo sila njegove teže izrinila vodo in le-ta se bo pretočila drugam. Poskušal bo ujeti premikajoče se živali in pri tem se bo neizmerno zabaval. Ko podlogo izpraznite, se jo enostavno zloži in lahko ponese povsod s seboj. Podlogo je možno oprati v pralnem stroju.

Podloga ne služi kot napihljiva blazina, ki lebdi nad vodo in obdrži malčkovo težo zato ni primerna za uporabo v vodi!

Lastnosti:

  • Dimenzije: 38 28 cm
  • Materiali – visokokakovostni PVC, blago
  • Primerna starost: od 3. meseca

OPOZORILO! Artikel naj sestavi odrasla oseba. Pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo za uporabo. Artikel se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. Artikel ni primeren za uporabo v vodi. Ne varuje pred utopitvijo. Izdelka ne postavljajte v bližino ognja ali drugih virov vročine.

Brand

Galt

Angleško podjetje s 180-letno tradicijo v proizvodnji didaktičnih igrač za otroke. Tradicionalno je podjetje povezano z umetniškimi, obrtnimi in aktivnimi izdelki, ki so v skladu z najstrožjimi varnostnimi predpisi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.