Magnetna tabla Tedenski planer

18,90 

Na zalogi
 

Opis

Družinsko življenje je pogosto lahko precej pestro, zato je tukaj nov pripomoček, v obliki magnetnega tedenskega planerja, za lažje usklajevanje dogodkov in dejavnosti cele družine.

Set poleg table vsebuje še 85 magnetkov za prosto razpolaganje ter pisalo.

Je enostaven za uporabo: napišite mesec, datume v tednu in premaknite oznako “Today is”. Vsak član družine si izbere svojo živalco (ribo, psa, opico, metulja ali mačko) in ob izbrani živali napiše svoje ime. Na koščke, ki se ujemajo z vašo živaljo (in barvo), napišete svoje dejavnosti za teden. Obstajajo celo posebna mesta, ki si jih lahko zapomni vsa družina, in prostori za dejavnosti, ki jih opravljate vsak dan. Na začetku vsakega tedna preprosto obdržite tekoče dejavnosti na tabli in odstranite ali dodajte druge.

Lastnosti:

  • Število kosov: magnetno tablo + pisalo + 85 magnetov
  • Dimenzije: 31 x 55 cm
  • Materiali – magnet
  • Primerna starost: od 3. do 12. leta

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Fiesta Crafts

Od leta 1990 izdelujejo inovativne tradicionalne igrače, s sodobnim pridihom in izobraževalnimi vrednostmi, zasnovane tako, da pomagajo pri razvoju otroka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.