Janod Kuhinja z dodatki Macaron Cooker

114,90 

Na zalogi
Šifra: J06567 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Lesena kuhinja bo poskrbela za čudovito doživetje kuhanja. Otroci bodo radi kuhali v rožnato-beli kuhinji s sivimi detajli, ki jo sestavljajo pečica, indukcijska kuhalna plošča, omarica, polička, kuhinjska ura, stenske kljukice za obešanje pribora, kovinsko korito s pipo ter 5 delni komplet kuhinjskih pripomočkov.

Vrata omare in pečice se odpirajo s kljukicami in zaprejo s pomočjo magneta. Kuhalni plošči in pečica vsebujejo stikala s svetlobnimi in zvočnimi signali. Komplet kuhinjskih pripomočkov vključuje kovinsko posodico za kuhanje, lopatko, zajemalko in dve kartonasti škatli za hrano (grah in sladkor).

Kuhinja je lično zapakirana v škatli.

Lastnosti:

  • Vsebuje: sestavljivo kuhinjo + 5 dodatkov
  • Dimenzije: 53 x 30 x 78 cm
  • Višina delovne površine: 50 cm
  • Materiali – les, nerjaveče jeklo, karton, plastika
  • Primerna starost: od 3. do 6. leta

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Izdelek naj sestavi odrasla oseba. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.