Janod Otroška samokolnica

64,90 

Na zalogi
Šifra: J03194 Kategorija: Oznake: , , ,
 

Opis

Topla pomlad in poletje sta idealna za preživljanje prostega časa na vrtu. Malček lahko sedaj staršem pomaga pri prelaganju raznorazne vrtne opreme s pravo samokolnico, ki je dovolj močna in stabilna zaradi plastičnih koles in stranskih opornikov. Leseni ročaji so ergonomski, kar pomeni da lahko zanje poprimejo tudi najmlajši. Lična embalaža pa poleg kovinske samokolnice vsebuje tudi simpatično lopatico ter grablje, za vse resne vrtičkarje.

Čudovita vrtnarska dejavnost bo otroku pomagala odkrivati vse čare narave in prav tako tudi razvijati potrpežljivost, ki je nujno potrebna pri opravilih, ki se jih bo lotil.

Lastnosti:

  • Dimenzije: 76,5 x 38 x 34,5 cm
  • Materiali – les, kovine, plastika
  • Primerna starost: od 3. do 6. leta

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.