Janod otroški bombažni šotor

64,90 

Ni na zalogi!

Ni na zalogi

Šifra: J08263 Kategoriji: , Oznake: , , ,
 

Opis

Čudovit bombažen šotor za malčke, v katerem lahko izkoristijo svoj čas za igro in se za trenutek odmaknejo od divjega sveta. Šotor bo poskrbel za edinstven videz otroške sobice in je odlično darilo za vsakega malčka. Primeren je tudi za zunanjo uporabo. Sestavljen je iz 4 lesenih palic, sestavljenih iz treh delov, ki so povezani s plastičnimi cevmi. Bombažno platno je lično obarvano v eksotičnem slogu, ki ga je mogoče oprati v pralnem stroju. Višina sestavljenega šotora je 160 cm. Sprednji del je mogoče odpreti, tako da se platno na vsako stran priveže, saj služi kot vhod v šotor (visok 95 cm). Ko ga želite odnesti s seboj na pravo kampiranje ali preprosto na izlet, ga enostavno razstavite in pospravite v torbo z zadrgo in ročaji, ki jo je prav tako mogoče oprati.

Lastnosti:

  • Dimenzije: 119 x 119 x 160 cm
  • Materiali – 100% certificiran les FSC©, bombažno blago
  • Primerna starost: 2+

OPOZORILO! Igračo naj sestavi odrasla oseba. Preden izročite artikel otroku, odstranite vse dele embalaže. Artikel naj sestavi odrasla oseba. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.