Bela lesena kitara s pikami

42,90 

Na zalogi
Šifra: J07598 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Petje, plesanje in pozorno poslušanje glasbe je nekaj povsem običajnega za vaše malčke. Gotovo pa boste otroka nadvse razveselili s čisto pravo otroško leseno kitaro proizvajalca igrač Janod, s katero bo lahko povsem samostojno ustvarjal glasbo. Mali glasbeni navdušenci bodo tako veselo ‘brenkali’ in ponosno igrali pred najzvestejšimi poslušalci – starši. Štiri strune so prave – kovinske.

Kitara je narejena iz kvalitetno brušenega lesa in pobarvana z ljudem ter okolju prijaznimi barvami, ki ustrezajo vsem evropskim standardom varnosti.

Lastnosti:

  • Dimenzije: 64 x 22 x 6,3 cm
  • Materiali – les, kovina
  • Primerna starost: od 3. do 8. leta

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Ne uporabljaj v bližini ušes. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.