Lesena flavta

12,90 

Na zalogi
Šifra: J07630 Kategorija: Oznake: , , ,
 

Opis

Petje, plesanje in pozorno poslušanje glasbe je nekaj povsem običajnega za vaše malčke. Gotovo pa boste otroka nadvse razveselili s čisto pravo otroško flavto proizvajalca igrač Janod, s katero bo lahko povsem samostojno ustvarjal glasbo. Mali glasbeni navdušenci bodo tako veselo in ponosno igrali pred najzvestejšimi poslušalci – starši.

Flavta je narejena iz kvalitetno brušenega lesa in pobarvana z ljudem ter okolju prijaznimi barvami, ki ustrezajo vsem evropskim standardom varnosti.

 Lastnosti:

  • Dimenzije: 31 cm
  • Materiali – les
  • Primerna starost: 3+

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Ne uporabljaj v bližini ušes. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo. Ne uporabljaj v bližini ušes.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.