Harmonika

39,90 

Ni na zalogi!

Ni na zalogi

Šifra: J07620 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Petje, plesanje in pozorno poslušanje glasbe je nekaj povsem običajnega za vaše malčke. Gotovo pa boste otroka nadvse razveselili s čisto pravo otroško harmoniko proizvajalca igrač Janod, s katero bo lahko povsem samostojno ustvarjal glasbo. Mali glasbeni navdušenci bodo tako veselo in ponosno igrali pred najzvestejšimi poslušalci – starši.

Harmonika je opremljena s sedmimi tipkami za tone, dvema tipkama za spreminjanje glasbenega ključa in eno tipko za pihanje zraka. Pobarvana je z ljudem ter okolju prijaznimi barvami, ki ustrezajo vsem evropskim standardom varnosti.

Harmonika je primerna za otroke od 3. leta dalje in meri 17 x 10 x 18,5 cm.

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Ne uporabljaj v bližini ušes. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Janod je francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.