Janod sestavljanka WWF prednostne živalske vrste

36,90 

Ni na zalogi!

Ni na zalogi

Šifra: J08633 Kategorija: Oznake: , , , ,
 

Opis

Velikanska sestavljanka je razvita v sodelovanju z WWF®, ki velja za največjo svetovno organizacijo za ohranjanje narave z zmanjševanjem človekovega vpliva na okolje. Navdih za njihov logotip izhaja iz velike pande “Chi Chi”, ki je živel v londonskem živalskem vrtu istega leta, ko je bila organizacija ustanovljena.

Sestavljanka je primerna za otroke od 7. leta starosti in vsebuje 350 kosov ter 44 živali iz kartona. Prikazuje nekatere prednostne živalske vrste WWF®, ki pa so hkrati najbolj ogrožene na vsaki celini. Priložena je tudi izobraževalna knjižica, tako da lahko otroci spoznajo omenjene živali in sploh izvedo, kaj WWF® pravzaprav počne za njihovo zaščito.

Ta izdelek je izdelan iz FSC® certificiranega in drugega nadzorovanega materiala. Janod podpira prizadevanja WWF®™ za zaščito okolja in biotske raznovrstnosti z novo paleto igrač, narejenih iz bolj trajnostnih materialov.

Lastnosti:

  • Število kosov: 350
  • Dimenzije: 99 x 69 cm
  • Materiali – trdi karton
  • Primerna starost: od 7. do 10. leta

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.