Obisk Nürnberškega mednarodna sejma igrač

V Nürnbergu se vsako leto združijo niti mednarodnih trgov igrač in del ekipe “talentov” se je temu seveda pridružila!☺️ Spielwarenmesse je vodilni sejem na kateremu se predstavljajo znane blagovne znamke, je pa to tudi odlična priložnost za sklepanje poslovnih stikov, rojevajo se novi trendi za tekoče leto in izmenjujejo najpomembnejše informacije v svetu igrač.

Naša pot do Nemčije je bila kar dolga in konkretno zasnežena, vendar se je izplačalo, saj smo ta sejem nestrpno čakali. Čeprav sejem poteka vsako leto od leta 1949, je bil zadnji dve leti odpovedan zaradi pandemije. Najbrž smo zato bili toliko bolj veseli letošnjega povabila! Oglejmo si naš sprehod skozi sejem…

Sentosphere

Sentosphere se lahko pohvali z novimi izdajami ustvarjalnih setov, izdelanih in testiranih v Franciji, ki pa sedaj vsebujejo veganske sestavine.
Novost pa so tudi 1000-delne sestavljanke iz recikliranega trdega kartona različnih tematik s fotografijami francoskih ali evropskih pokrajin (Dolomiti so nas čisto prevzeli 🤭) in pa dela priznanih slikarjev, kot je recimo Žitno polje s cipresami, narejeno leta 1889, izpod rok fenomenalnega Vincenta Van Gogha. 🖌️

Les Deglingos žametni nahrbtniki, šolske torbe in potovalne torbe.

Ob takem pogledu pa smo ostali kar brez besed! 😍 Les Déglingos s svojo živahnostjo nikoli ne razočara. Predstavili so nam novo živalco, zebro Kiprokos, ki se je kar bahala v vsej svoji veličastni vijola barvi in komaj čakamo, da jo pripeljemo še k nam.
Prav tako pa so v svojo linijo artiklov dodali še zabavne sestavljanke s 48 ali 300 kosi, izdelane v Franciji, s slikami vseh svojih smešnih živali.

Fridolin

Nadaljujemo z nemško blagovno znamko Fridolin, ki slovi po odličnih kakovostnih zabavnih lesenih ali kovinskih miselnih igrah. Sedaj pa imajo celo paleto novih iger zlaganja iz papirja, kot so origami, 3D papirnati modelčki različnih živali in pa flextangle s poslikavami znanih slikarjev, katere pa najdemo tudi na novih glasbenih škatlicah, puščicah za otroke, škatlah za shranjevanje, podstavkih za kozarce, knjižnih kazalih in še in še, tako da lahko kmalu pričakujete kar nekaj novosti v naši spletni trgovini. 🙂

Nenazadnje pa je tu še francoski Janod, ki nam je predstavil kar nekaj novih družabnih iger, spekter sestavljank, čudovite lesene komplete za pripravo čaja ali pravega italijanskega espressa, leseno stojnico s kolački, table piši-briši, hiško za punčke in še mnogo ostalih čudovitih artiklov.

Janod

Za konec pa smo še ovekovečili spomin na naš obisk sejma ob tako lepem ozadju z Janodovim logotipom. 🥳 Obenem pa lahko končno spoznate našega ustanovitelja “talentov”, podjetja Juventud in spletne trgovine, Dragana, ki že od leta 2005 skrbi za distribucijo igrač v Sloveniji, bogati spletno trgovino s poučnimi in kvalitetnimi igračami ter atraktivnimi žonglerskimi in športnimi rekviziti.

“Uspeh pomeni, da greš od neuspeha do neuspeha, ne da bi pri tem izgubil voljo.”

Winston Churchill