(2 mnenji strank)

Baloni za oblikovanje Sempertex Metalik (100 kos)

10,90 

Na zalogi
Šifra: 260500 Kategorija: Oznake: , , ,
 

Opis

Baloni Sempertex so eni izmed najboljših in najbolj obstojnih balonov za oblikovanje na tržišču, saj jih uporabljajo tudi profesionalni animatorji.

Vrečka vsebuje 100 balonov za oblikovanje v različnih kovinskih barvah (rdeča,  zelena, modra, vijolična, zlata, srebrna)

Pred napihovanjem je posamezni balon potrebno dobro raztegniti, še posebej pri nižjih temperaturah, saj bo na ta način pridobil na elastičnosti in bo hkrati bolj vzdržljiv tudi za najzahtevnejše figure.

 

OPOZORILO! Baloni kot igrača niso primerni za otroke, mlajše od 8 let!  Manjši delci lahko predstavljajo nevarnost zadušitve. Mlajši otroci se lahko zadušijo z nenapihnjenim ali počenim balonom. Potreben je nadzor staršev. Nenapihnjene balone hranite stran od otrok. Počene ali poškodovane balone takoj zavrzite v smeti. Pazite na oči in ušesa kadar napihujete balon. Iz zdravstvenih in varnostnih razlogov ne napihujemo balonov z ustni. Vedno uporabite tlačilko za balone. Baloni so 100% razgradljivi in ne onesnažujejo okolja. Balone lahko napihujete s helijem ali z zrakom. Baloni so izdelani iz naravnega latexa, ki lahko povzroči alergijsko reakcijo. Svetujemo, da upoštevate navodila.

Proizvajalec

Sempertex

Oživite svoje ideje s kakovostnimi baloni iz lateksa za ustvarjanje osupljivih, vznemirljivih dizajnov, kot nalašč za vsako priložnost.

2 mnenji za Baloni za oblikovanje Sempertex Metalik (100 kos)

1-2 of 2 reviews

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Cancel