Mini ustvarjalni set z glino Kaktus

14,90 

Na zalogi
 

Opis

Prebudite otroško ustvarjalnost s Sentosphere!

Predstavljamo še manjše pakiranje ustvarjalnega seta, s katerim lahko otroci ustvarijo kaktuse, ki bodo krasili okensko polico v otroški sobici!

Komplet vsebuje 4 različne barve gline, ki se imenuje “patarev”. Ta se ne lepi za prste, ne dela madežev, ne poka s sušenjem in ni lomljiva. Velja za dišečo in omogoča barvam, da se zlijejo ena z drugo, s čimer lahko pridobimo nove barvne odtenke. Dodana je še tuba rumene barve, s katero lahko dekorirate posamezen kaktus. Ustvarite svoje kaktuse, po svoji lastni domišljiji!

Lastnosti:

  • Vsebuje: 4 kozarčke gline več barv: zelena, rumena, rdeča, bela + 4 manjši plastični lončki za kaktuse + tubo (10,5 ml) rumenega barvila + nož za modeliranje + navodila
  • Dimenzije embalaže: 16 cm x 3,5 cm x 20 cm
  • Primerna starost: od 5. leta
  • Izdelano v Franciji

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Brand

Sentosphere

Ustvarjalni in izobraževalni seti, izdelani v Franciji, so namenjeni prebujanju otrokovih čutov, s spodbujanjem k varovanju okolja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.