Ustvarjalni set z akvarelnimi barvami Kozmos

19,90 

Ni na zalogi!

Ni na zalogi

 

Opis

Prebudite otroško ustvarjalnost s Sentosphere!

Akvarelne ali vodene barve so primerne za ustvarjanje fresk. Akvarel v širšem pomenu pomeni mešati vse pigmente z vodo, od koder tudi izvira ime vodene barve. Končni izdelek deluje precej vodeno ampak zato nič kaj čudovito.

Samo z nekaj kapljicami barve lahko nastane prava mojstrovina. To je popolna umetniška dejavnost, s katero lahko otroke usmerite v umetnost slikanja in mešanja barv, hkrati pa jim to prebuja občutek koncentracije. Rezultat bo zagotovo spodbudil umetnike vseh ravni in starosti v njihovem ustvarjalnem procesu.

Set, poleg akvarelnih barv, ki so seveda povsem koži prijazne, vsebuje še posebej narejeni papir za akvarelne barve. Trša gramatura papirja in poseben premaz, ki zagotavlja optimalno vpojnost, jih delajo idealne za vse vodne tehnike.

Izdelek je ekološko zasnovan in omogoča zabavo in odkrivanje svojega talenta ob spoštovanju okolja.

Lastnosti:

  • Vsebuje: 2 ilustraciji vesolja + čopič + paleto + 7 akvarelnih barv + kapalka + navodila
  • Dimenzije embalaže: ‎‎33,5 x 25,5 x 3,5 cm
  • Dimenzije ilustracij: 25 x 32,5 cm
  • Materiali – reciklirana plastika (embalaža), recikliran material (paleta)
  • Primerna starost: 7+
  • Izdelano v Franciji

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Sentosphere

Ustvarjalni in izobraževalni seti, izdelani v Franciji, so namenjeni prebujanju otrokovih čutov, s spodbujanjem k varovanju okolja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.