Otroški trampolin

94,90 

Ni na zalogi!

Ni na zalogi

Šifra: A2500H Kategorija: Oznake: , , , , , , ,
 

Opis

Otroški trampolin predstavlja odlično zabavo, ki spodbuja otroke k vadbi in ohranjanju kondicije. Primeren je tako za domačo kot zunanjo uporabo. Izdelan je iz visoko kakovostnega vodoodpornega materiala, okvir pa iz jeklene lakirane konstrukcije, dodatno oblazinjen. Enostavno shranjevanje artiklu omogočijo zložljive nogice ter ročaj, ki se ga preprosto odvije. Priložena so celotna navodila za sestavljanje.

Lastnosti:

  • Dimenzije okvirja: 86 86 cm
  • Višina ročaja: 82 cm
  • Teža: 6,8 kg
  • Materiali – jeklo, visoko kakovostni vodoodporni material
  • Primerna starost: od 3. leta

OPOZORILO! Maksimalna obremenitev je 25 kg. Na trampolinu je lahko le ena oseba. Več oseb lahko povzroči trčenje in posledično poškodbe. Primerno za zunanjo in notranjo uporabo. Artikel se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. Izogibajte se premetom. Nepravilni pristanki lahko povzročijo hujše posledice. Pred uporabo natančno preberite navodila. V bližini trampolina ali nad njim ne sme biti nobenih predmetov, kot so ograje, strehe, drevesne veje, vrvi za perilo in električni kabli. Izpraznite okolico vsaj 2 metra v vse smeri. Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Artikel vsebuje dolgo vrvico s katero se lahko otrok zaduši. Artikel naj sestavi odrasla oseba.

Brand

Galt

Angleško podjetje s 180-letno tradicijo v proizvodnji didaktičnih igrač za otroke. Tradicionalno je podjetje povezano z umetniškimi, obrtnimi in aktivnimi izdelki, ki so v skladu z najstrožjimi varnostnimi predpisi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.