Svet magnetnih igrač Geomag

Od leta 1998 je švicarska blagovna znamka Geomag še vedno vodilna v magnetnih konstrukcijah z neverjetno zmogljivostjo. Čisto enostavne elemente, kot so magnetne paličice in kovinske kroglice, drži skupaj magična sila privlačnosti, ki nam omogoča sestavo osupljivih struktur. Lotijo se jih lahko tako najmlajši, z novo izdano serijo konstrukcijskih setov Magicube, ki so primerne za otroke od 1. leta starosti, ostale generacije pa lahko posegajo po zahtevnejših setih z večjim številom kosov.

Vsi izdelki so izdelani v Švici, natančneje v kantonu Ticino. Osredotočajo se na proizvodnjo pametnih igrač, nujno potrebnih za otrokovo rast in razvoj na najbolj zdrav možen način, zato že vrsto let sprejemajo filozofijo krožnega gospodarstva, ki narekuje kroženje surovin v ciklih proizvodnje in potrošnje čim dlje z namenom ohranjanja vrednosti, kar obenem pripomore k varovanju okolja v katerem živimo. Zavedajo se, da morajo inovacije dandanes iti z roko v roki z dvema temeljnima prednostnima nalogama – zmanjševanje vpliva na naravno okolje in povečanje družbenih koristi. Prav zato se zavedajo, da je izbira 100% reciklirane plastike prava pot do konkretnih rezultatov.

Kar je še posebej omembe vredno je to, da se zavzemajo za nevtralnost igrač in s tem zagotavljanje enakih orodij obema spoloma, saj to odlično prispeva k izobraževanju otrok, tako da imamo družbo brez diskriminacije.

Kot blagovna znamka sodelujejo v ogromno projektih, kar je privedlo do ustanovitve Geomag Education, pobude, namenjene prenosu magije nevidnih sil v šole, pri kateri sodelujejo z učitelji, ki so v preteklih letih spontano izbirali izdelke Geomag kot učna orodja. Razvili so izdelke, ki so posebej prilagojeni za uporabo v razredu, da bi ustvarili učencem edinstveno izobraževalno izkušnjo.

Tudi pri nas lahko izbirate med magnetnimi konstrukcijami za vaše najmlajše ali starejše malčke. Seti za najmlajše Magicube vsebujejo magnetne kocke, za sestavo raznih zanimivih teles, ali pa kocke z narisanimi določenimi deli teles živali oz kosi avtomobila, ki jih malček mora pravilno sestaviti, pri tem pa si pomaga z dodatno priloženimi karticami. Preostali seti kot so Classic, Confetti itd., pa vsebujejo določeno število barvitih magnetnih paličic ter kovinskih kroglic, ki jih držijo tesno skupaj. Je odlična STEM igrača, namenjena učenju skozi igro.

Z Geomag konstrukcijskimi seti boste lahko ne glede na starost začutili tisto iskrico ustvarjalnosti, se skozi to izkušnjo učili in preprosto zabavali!

“Dela ne bo nikoli zmanjkalo, otroštva vašega otroka pa bo enkrat konec.

poljski pregovor