Janod Spomin

29,90 

Na zalogi
Šifra: J05318 Kategoriji: , Oznake: , , ,
 

Opis

Čudovita igra za 2 do 5 igralcev, ki vsebuje 21 lesenih koščkov in 5 igralnih kart.  Cilj igre je z otipom prepoznati obliko manjkajočega dela in zanj najti pravo mesto na kartici.
Vsak igralec si izbere svojo kartico in nato, po vrstnem redu, iz priložene bombažne vrečke, s prepoznavanjem pravilne oblike, potegnejo enega od kosov, ki je narisan na tej kartici. Potrebno je paziti na kost, ki zavaja igralce s svojo posebno obliko, ki pa nima ustreznega mesta.
Za mlajše igralce se igro poenostavi tako, da iz vrečke potegnejo poljuben kos in če ta ustreza kartici, se ga obdrži, če ne pa se preprosto vrne v vrečko in da naslednjemu igralcu možnost igre. V obeh primerih zmaga igralec, ki prvi najde vse manjkajoče kose s svoje kartice.

Lastnosti:

  • Vsebuje: 21 lesenih kosov + 5 igralnih kart + bombažno vrečko
  • Dimenzije embalaže: 27,8 x 3,5 x 20,3 cm
  • Materiali – les, bombažna vrečka
  • Število igralcev: od 2 do 5
  • Primerna starost: od 3. do 6. leta

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.