Janod igralni set Peka piškotov

29,90 

Na zalogi
Šifra: 06618 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Odličen set za male peke! Sestavljajo ga kartonska škatla sladkorja, vrečka moke iz blaga ter leseni jajček, čokolada in steklenica mleka. Sestavine malčki odmerijo s pomočjo lesene tehtnice, nato pa jih v posodi premešajo s kovinsko metlico. Lopatica bo poskrbela, da v skledi ne ostane nič! Sedaj pa z valjarjem, ki je primeren za male ročice, razvaljajo okusno testo, z nožkom in s silikonskimi modelčki pa ustvarijo piškote v obliki medvedka ali zajčka. Da bo veselje do kuhanja z leti rastlo so različni kuharski pripomočki zagotovo motivacija, ki zraven razvoja domišljije in motorike pomaga k tovrstnemu razvoju otroka.

Lastnosti:

  • Vsebuje: škatlo sladkorja + vrečko moke + jajce + čokolado + steklenico mleka + tehtnico + skledo + metlico + lopatico + valjar + nožek za testo + testo + pladenj + modelčka + 4 piškote
  • Dimenzije embalaže:  24 x 12 x 22 cm
  • Materiali – les, karton, kovina, blago, silikon
  • Primerna starost: 3+

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.