Teifoc Grad ali hiša

49,90 

Na zalogi
Šifra: TEI8010 Kategorija: Oznake: , , , ,
 

Opis

Iz kar treh različnih načrtov lahko zgradite iz hiške pravi grad!

Kako gradimo Teifoc konstrukcije?

6 žličk cementa v prahu mešajte z 2 žlicama vode dokler ne dobimo homogene zmesi. Vzamemo opeko in nanjo nanesemo zadostno količino cementa. Opeko položimo na podlago in močno pritisnemo. Z žlico odstranite višek cementa, ki se pojavi ob potisku. Opeke polagajte pravilno vzporedno in pravokotno, da bodo stene ravne. Tudi lesene in plastične dele lahko fiksirate s cementom. Če konstrukcijo želite podreti jo pustite za 4 do 5 ur v vodi, nato operite opeke in posušite. Priloženi cement zadostuje za večkratno sestavo konstrukcije, ko pa ga porabite enostavno dokupite samo škatlo cementa. Gradite lahko po naših načrtih ali uporabite vašo domišljijo. NAMIG: Ko konstrukcija že stoji stresite eno žlico cementa v posodico vode in z odrabljeno zobno ščetko ščetkajte po fugah in nato očistite s suho krpico.

Set vsebuje 150 kosov raznih gradbenih elementov.

Primerno za otroke od 6. leta dalje

 

 

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Teifoc

Nemška blagovna znamka, s katero vaš malček postane pravi arhitekt, saj vsak set vsebuje prave opeke in cement za gradnjo svoje prve hiške.