Teifoc Vodnjak

17,90 

Na zalogi
Šifra: TEI1025 Kategorija: Oznaki: ,
 

Opis

Vodnjak je zgrajen počasi in natančno, služi pa kot krasen dodatek viteškemu gradu ali vrtu, iz katerega zajemamo vodo. Za razliko od pravega, ta ne sme priti v stik z vodo, saj se bo v tem primeru malta začela topiti.

Ta zabavni gradbeni set je primeren za spodbujanje ustvarjalnosti ter spretnosti malih in velikih gradbenikov. Malta je sestavljena na osnovi peska in izvlečka koruze, gradbeni elementi pa so žgana glina. Set vsebuje vse potrebno za gradnjo – gladilko, malto, opeke in podrobna slikovna navodila.

Kako gradimo Teifoc konstrukcije?
6 žličk cementa v prahu mešajte z 2 žlicama vode dokler ne dobimo homogene zmesi.  Vzamemo opeko in nanjo nanesemo zadostno količino cementa. Opeko položimo na podlago in močno pritisnemo.  Z žlico odstranite višek cementa, ki se pojavi ob potisku. Opeke polagajte pravilno vzporedno in pravokotno, da bodo stene ravne. Tudi lesene in plastične dele lahko fiksirate s cementom. Če konstrukcijo želite podreti jo pustite za 4 do 5 ur v vodi, nato operite opeke in posušite. Priloženi cement zadostuje za večkratno sestavo konstrukcije, ko pa ga porabite enostavno dokupite samo škatlo cementa. Gradite lahko po naših načrtih ali uporabite vašo domišljijo. NAMIG: Ko konstrukcija že stoji stresite eno žlico cementa v posodico vode in z odrabljeno zobno ščetko ščetkajte po fugah in nato očistite s suho krpico.

Lastnosti:

  • Število kosov: 28
  • Dimenzije: ‎16 x 14 x 10 cm
  • Primerna starost: 7+

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

 

Proizvajalec

Teifoc

Nemška blagovna znamka, s katero vaš malček postane pravi arhitekt, saj vsak set vsebuje prave opeke in cement za gradnjo svoje prve hiške.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.