Magnetni konstrukcijski set (183 kos) Geomag Mechanics Gravity Vertical Motor

44,90 

Na zalogi
Šifra: 764 Kategorija: Oznake: , , ,
 

Opis

Magnetni seti Geomag Mechanics združujejo magnetne sile s svetom mehanskih konstrukcij. Poleg klasičnih magnetnih paličic, kovinskih kroglic ter magnetnih elementov trikotnikov, kvadratov in pentagona, seti vsebujejo še mehanske elemente. Gravity Vertical Motor 183 kos vsebuje stolp z vijakom, ki poganja propeler. Opazujete lahko verižno reakcijo med različnimi elementi tako, da za začetek vstavite kroglice na vrh steze, nato pa rahlo zavrtite propeler, da se bodo kroglice začele spuščati po vijaku, s čimer ga bodo tudi poganjale naprej. Komplet je primeren za otroke, starejše od 8 let.

Geomag je zbirka domiselnih sestavljank, ki delujejo s pomočjo magnetov. Z njimi sestavite marsikaj – od najpreprostejših oblik, kot je kocka, do dovršenih arhitekturnih replik veličastnih zgradb, kot je npr. Eifflov stolp. Z njihovo pomočjo krepite ročne in konstruktorske spretnosti, ki spodbudijo domišljijo in pogosto izzivajo zakone statike. Izdelano v Švici, iz recikliranih materialov!

Lastnosti:

  • Število kosov: 183 + navodila
  • Dimenzije embalaže: 21 x 33 x 7,5 cm
  • Materiali – reciklirana plastika
  • Primerna starost: od 8. leta

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Geomag

Magnetne konstrukcije so vsekakor priljubljena zbirka domiselnih sestavljank, ki delujejo s pomočjo magnetov, izdelane pa so v Švici. Otroka zabavlja z neskončnimi možnostmi sestavljanja raznoraznih oblik, verjeli ali ne, tudi Eifflovega stolpa.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.