Izobraževalna igra Prepoznavanje okusov

28,90 

Na zalogi
Šifra: 134 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Prebudite svoje čute s Sentosphere!

Igra, ki temelji na metodi montessori, bo otrokom omogočila, da prebudijo svoj čut za okus.

Zahvaljujoč prepoznavnosti 12 okusov, predstavljenih v mini bonbončkih, bodo otroci pomagali medvedu, zajcu, jelenu in veverici shraniti hrano pred prihodom zime.

Igra je namenjena predvsem odpravljanju prehranskih zavor, ki so zelo pogoste pri majhnih otrocih, ko je zelo pomembno, da se naučijo jesti vse, da imajo uravnoteženo prehrano, kar je jamstvo za dobro zdravje. Kaj bi lahko bilo boljšega kot odkrivanje okusnih občutkov v čustvenem in pozitivnem kontekstu, ki jim bo omogočil, da bodo te okuse nato vzljubili na svojih krožnikih.

Lastnosti:

  • Vsebuje: 12 majhnih kapsul, ki vsebujejo po 40 bonbončkov + 12 žetončkov, ki spadajo h kapsulam, s sliko posameznega okusa bonbončkov + 4 škratove figurice + 8 listkov + igralno podlago + drevo + kocko + navodila
  • Dimenzije embalaže: 23,5 x 4 x 23,5 cm
  • Materiali – recikliran karton
  • Število igralcev: od 2 do 4
  • Primerna starost: 3+
  • Izdelano v Franciji

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Sentosphere

Ustvarjalni in izobraževalni seti, izdelani v Franciji, so namenjeni prebujanju otrokovih čutov, s spodbujanjem k varovanju okolja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.