1908 Ford model T

13,90 

Na zalogi
 

Opis

Metal Earth – od kovinske ploščice do neverjetnega 3D kovinskega modela

Pester izbor modelov, ki vključujejo tradicionalna vozila, vojaško opremo, znamenitosti, dinozavre in filmske motive, lahko sestavite brez kakršnega koli lepila.
Izdelani so iz lasersko rezanega jekla, med samim sestavljanjem pa je potrebna natančnost in pozornost. Modele je priporočljivo sestavljati s pinceto ali kleščami z igelnim nosom. Priložena so tudi navodila.

Ford Model T je bil prvi na tekočem traku množično proizveden avtomobil z med seboj zamenljivimi rezervnimi deli, namenjen srednjemu razredu. Prvi avtomobil je s tekočega traku pripeljal 12. avgusta 1908 in Fordovo tovarno v Detroitu zapustil 27. septembra 1908.

Lastnosti:

  • Vsebuje: 2 kovinski plošči (11 cm x 11 cm)
  • Dimenzije: 9 x 5 4,6 cm
  • Materiali – jeklo
  • Primerna starost: od 14. leta
  • Izdelek ni igrača!

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Metal Earth

Pester izbor kovinskih miniaturnih replik, ki vključujejo tradicionalna vozila, vojaško opremo, znamenitosti, dinozavre in filmske motive, ki zahtevajo mirno roko in popolno zbranost.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.