(2 mnenji strank)

Inside3 Easy Serie 0

16,90 

Na zalogi
Šifra: CUB-064 Kategoriji: , Oznake: , ,
 

Opis

Easy Serie 0 je najlažji in najbolj osnoven Inside3 labirint s sedmimi nivoji. Pot po labirintu je relativno linearna brez pasti, slepih ulic in z minimalnim preskakovanjem nivojev. Priporočamo jo čistim začetnikom.

Kaj sploh je Inside3 labirint?
Inside3 kocke so 3D labirinti, po katerih morate voditi kroglico, ne da bi videli pot. Vsak labirint ima sedem plasti (NoVice kocke jih imajo le pet), skozi katere se morate prebiti, če želite priti iz ene strani kocke do konca na drugi strani. Vaša edina pomoč na poti so diagrami na sprednji in zadnji strani kocke, ki predstavljajo zemljevide posameznih nivojev. Črte na diagramu kažejo poti, po katerih se kroglico lahko pelje, pike pa prikazujejo luknje, skozi katere kroglica prehaja med različnimi nivoji. Ker kroglice ne vidite, se morate zanesti na svojo prostorsko predstavo ter včasih tudi prisluhniti kroglici in iz njenih trkov z zidovi razbrati, kje se nahajate. Če se brezupno izgubite, lahko kocko razstavite, poiščete kroglico in pričnete znova. Premer kocke je 57 mm. Igra je primerna za otroke starejše od 8 let.

 

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

 

 

Brand

Inside3

3D labirinti, po katerih morate voditi kroglico, ne da bi videli pot, zato se morate zanesti na svojo prostorsko predstavo ter včasih tudi prisluhniti kroglici in iz njenih trkov z zidovi razbrati, kje se nahajate.

2 mnenji za Inside3 Easy Serie 0

1-2 of 2 reviews

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Cancel