Janod leseni fliper

49,90 

Na zalogi
Šifra: J02088 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Čudoviti moderni leseni fliper, bo poskrbel za napeto igralno pustolovščino.

Zabavna igra je narejena iz naravnega kvalitetnega lesa, privlačno ilustrirano ploskev pa obdajajo tople barve. Način igre je nadvse preprost in verjetno vsakemu odraslemu, ki se bo ob ponovnem srečanju s to igračo počutil malce nostalgično, že dobro poznana. Potrebno je izstreliti kovinsko kroglo, s pomočjo spodnjega izstrelnega mehanizma, in ji preprečiti padec nazaj na dno igralne podloge, s posebnimi ročkami za odbijanje. Na poti bo zagotovo ogromno ovir, tako da se bo potrebno res izkazati.

Igra je odlična za razvijanje koncentracije, tekmovalnosti ter sposobnosti strateškega razmišljanja.

Lastnosti:

  • Vsebuje: igralno leseno ploskev s ploščicami označenimi s številkami, zvončkom, ovirami, ročkami za odbijanje in tremi žogicami
  • Dimenzije: 57,5 cm x 29,5 cm x 8,5 cm
  • Materiali – les
  • Primerna starost: 5+

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.