Janod ustvarjalni set Vrt

29,90 

Na zalogi
 

Opis

Odličen set za mlade raziskovalce, ki so pripravljeni odkrivati vse skrivnosti narave. V setu je na voljo več ustvarjalnih dejavnosti, ki vključujejo praskanko s slikami različnih vrst žuželk, sestavljanje in barvanje lesene opazovalnice žuželk s povečevalnim steklom in pinceto, komplet za ustvarjanje štirih 3D modelov žuželk in dve pobarvanki po številkah. Setu je priloženih šest barv s čopičem za poslikavo končnih kreacij in knjižica z navodili, ki otroka vodi skozi vse dejavnosti. Set se nahaja v praktični aktovki, ki jo lahko otroci ponesejo povsod s seboj, vanjo pa lahko pospravijo še ostale pripomočke in dodatke, po svoji volji. Je odlično darilo za vse radovedne malčke od 7. leta dalje!

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.