Ustvarjalni set za izdelavo mil

32,90 

Na zalogi
 

Opis

Prebudite otroško ustvarjalnost s Sentosphere!

Set je namenjen ustvarjanju lastnih dišečih mil, v obliki delfinov, morskih konjičkov, školjk ali rožic.
Izdelava je sila zabavna in enostavna. Glicerinsko milo se stopi v nekaj sekundah v mikrovalovni pečici ali v vodni kopeli. Ko je utekočinjeno, se doda določeno količino parfuma in barve, nato pa vlije v posamezen kalup. Milo se v nekaj sekundah ohladi in zlahka odstrani iz kalupa. Tako izdelana mila so lahko tudi čudovito darilo, saj jih je mogoče zapakirati takoj, ko so ohlajena.

Set vsebuje 450g mila, ki ga razrežete na manjše koške za lažje raztapljanje, 9 kalupov različnih morskih bitij, merilni kozarček, 3 kozmetična barvila (rumena, modra in roza), 2 dišavi in navodila.

Ta škatla je bila testirana v skladu s kombiniranimi standardi igrač in kozmetike. Vsebuje sestavine in formule, ki so varne za otroško kožo.

Lastnosti:

  • Vsebuje: 450 g mila za vlivanje – prozorno, brez SLS (glicerinska baza) + 9 kalupov + 3 barvila (6 ml) + 2 dišavi (6 ml) + merilni kozarček + navodila
  • Dimenzije embalaže: ‎‎34,4 x 28 x 4 cm
  • Primerna starost: od 8. leta
  • Izdelano v Franciji

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Sentosphere

Ustvarjalni in izobraževalni seti, izdelani v Franciji, so namenjeni prebujanju otrokovih čutov, s spodbujanjem k varovanju okolja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.