Lesene otroške hodulje

37,90 

Na zalogi
 

Opis

Zelo zabavna in uporabna igrača. Močno razširjena tudi po vrtcih saj se z uporabo otroških hodulj otroku izboljšuje motorika in ravnotežje. Sedaj na voljo tudi iz lesa, odete v čudovito pastelno zeleno barvo. Maksimalna teža, ki jo hodulje prenašajo je 60 kg.

Lastnosti:

  • Dimenzije: 110 cm
  • Maksimalna dovoljena teža: 60 kg
  • Materiali – les
  • Primerna starost: 6+

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Artikel se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. Maksimalna obremenitev je 60 kg. Artikel uporabljajte na ravni površini. Uporaba na grobi površini povzroča premikanje ali obračanje hodulj, kar lahko privede do poškodbe. Za uporabo hodulj nosite nedrsečo obutev in nikakor ne stopajte po njih samo v nogavicah. Pred uporabo hodulj poskrbite za vsaj dvometrsko razdaljo od pohištva, igrač ali oseb v okolici. S hoduljami ne skačite, saj lahko to privede do poškodbe. Artikel shranjujte v zaprtem prostoru. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

BuitenSpeel

Podjetje s sedežem na Nizozemskem oblikuje in razvija izobraževalne igrače, ki spodbujajo igro na prostem, za zdrav in aktiven življenjski slog.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.