Igra ravnotežja Lokvanj

27,90 

Na zalogi
 

Opis

Zabavna spretnostna igra ravnotežja Janod Lokvanj bo zagotovo zabavala vso družino! Postavite lesene figurice na lesen viseči lokvanj in pazite, da le ta ostane v ravnotežju! Kdor potopi lokvanj, izgubi igro.

Vsak igralec si izbere živalco ali insekt in ga postavi na vrh lokvanja, ne, da bi se le ta prevrnil.
Previdno, poraženec je tisti, ki prevrne lokvanj in nanj postavljene lesene figurice sotekmovalcev. Da preživiš v ribniku moraš biti še posebej dobro strateško podkovan in pokazati veliko spretnosti.

Igra spodbuja razvoj ročnih spretnosti, koncentracijo in koordinacijo oko-roka.
Igra vsebuje visečo leseno površino, ki predstavlja lokvanj v ribniku in 42 lesenih igralnih figuric različnih velikosti in teže.

Lastnosti:

  • Vsebuje: leseno igralno površino + 42 lesenih figuric
  • Dimenzije igralne podloge: 22 x 22 x 1 cm
  • Dimenzije lokvanja: 21,5 x 21,5 cm
  • Materiali – les
  • Število igralcev: od 2 do 6
  • Primerna starost: od 6. do 10. leta

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.