Janod set izobraževalnih iger 36+ mesecev

49,90 

Na zalogi
 

Opis

Set lesenih izobraževalnih iger za otroke, stare 36 mesecev in več, vsebuje 4 igre, posebej zasnovane za spodbujanje fino motoričnih sposobnosti, natančnosti in koncentracije.

Natikanka s tremi drevesci in 12 kosi spodbuja ustvarjalnost in razumevanje velikosti, priloženih pa je še 6 dvostranskih kartic s predlogi, s katerimi si lahko otroci pomagajo.

Igra ravnotežja Super Bober vsebuje 26 kosov, ki jih bo potrebno zložiti enega na drugega, brez da bi sproti vse porušili. Po želji lahko otroci igro popestrijo z metanjem kocke, ki bo pokazala, katera barva bo naslednja na vrsti za zlaganje.

Glasbena igrača v obliki ribnika spusti zvok, ko nanjo nežno pritisnite z leseno palico. Vsak kos je označen z barvno piko, ki pomaga otrokom pri razumevanju barv ter logičnega zaporedja.

Vstavljanka vsebuje štiri slike bobra iz treh kosov in spodbuja otroke k prepoznavanju in izražanju čustev.

Škatla Janod je odlična kombinacija zabave in učenja, ki bo navdušila vaše malčke!

Lastnosti:

  • Dimenzije embalaže: 35 x 9 25 cm
  • Materiali – les, karton
  • Primerna starost: 3+

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.