Janod lesen igralni set Gajbica sadja in zelenjave

36,90 

Na zalogi
Šifra: J06607 Kategorija: Oznake: , , , ,
 

Opis

Janodov set z leseno gajbico, sadjem in zelenjavo bo otrokom omogočal skozi igro spoznavanje različnih živil nato pa učenje in pripravljanje obrokov. Vso sadje in zelenjavo je možno razrezati in nato ponovno sestaviti saj so posamezni deli med seboj pritrjeni z lepilnimi ježki. Igralni set je primeren za igro vlog doma ali v vrtcu, predvsem pa spodbuja domišljijo in finomotorične spretnosti otrok. Kompet se odlično dopolnjuje z vsemi Janodovimi lesenimi kuhinjami.

Lastnosti:

  • število kosov: 9 lesenih kosov sadja in zelenjave (bučka, korenček, paradižnik, repa, hruška, limona, jabolko, česen, jagoda) + deska, nož, cedilo, gajbica
  • velikost škatle: 20,3 cm x 13,3 cm x 10,5 cm
  • primerno za otroke od 3. leta dalje
  • material – les, kovina

 

 

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Janod je francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.