Janod zobozdravniški kovček

27,90 

Na zalogi
Šifra: J06550 Kategorija: Oznake: , , , ,
 

Opis

Popoln set za male nadobudne zobozdravnike!

Janod zobozdravniški kovček za otroke zajema 15 lesenih dodatkov, kot so: klešče, brizga za anestezijo, proteza z 8 snemljivimi zobmi, zobno ogledalo za iskanje votlinic, sveder, tubo zobne paste in zobno ščetko. Poleg pa sta priloženi še dve kartici, ki ponazarjata rentgenske posnetke, za postavitev diagnoze.

Vse elemente v zelo nežnih barvah, na vodni osnovi, lahko shranite v prenosni kovček z nasmejanim zobkom, kar je dovolj, da malčku zmanjšate strah pred obiskom pri zobozdravniku! Ta izdelek je izdelan iz FSC® certificiranega in drugega nadzorovanega materiala.

 

Lastnosti:

  • Vsebuje: kovček + 15 dodatkov + kartici
  • Dimenzije kovčka: 21,6 x 9 x 16,5 cm
  • Materiali – les (dodatki), PVC material (kovček)
  • Primerna starost:

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.