Janod Kuhinja z dodatki Happy Day

157,90 

Na zalogi
Šifra: J06564 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Lesena kuhinja bo poskrbela za čudovito doživetje kuhanja. Opremljena je z uro, obešalom, indukcijsko kuhinjsko ploščo, polico, omaro, stenske kljukice za obešanje pribora, kovinsko korito s pipo, priložen pa je še 7 delni komplet kuhinjskih pripomočkov.

Vrata omare in pečice se odpirajo s kljukicami in zaprejo s pomočjo magneta. Kuhalni plošči in pečica vsebujejo stikala s svetlobnimi in zvočnimi signali. Komplet kuhinjskih pripomočkov vključuje dve kovinsko posodici za kuhanje, kuhinjsko rokavičko, lopatko in tri kartonaste škatle za hrano (grah, testenine in mleko).

Baterije niso priložene.

Kuhinja je lično zapakirana v škatli.

Lastnosti:

  • Vsebuje: sestavljivo kuhinjo + dodatkov
  • Dimenzije: 55 x 30 x 87 cm
  • Višina delovne površine: 50 cm
  • Materiali – les, nerjaveče jeklo, karton, plastika
  • Primerna starost: 3+

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Izdelek naj sestavi odrasla oseba. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.