Janod Lesen voziček z orodjem

95,90 

Ni na zalogi!

Ni na zalogi

Šifra: J06478 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Lesen voziček, ki predstavlja repliko čisto pravega delovnega vozička z vsemi elementi delavnice in osnovnim orodjem. Na začetku služi kot odličen pripomoček za prve korake vašega otroka, kasneje pa kot čudoviti igralni pripomoček.

Voziček je opremljen s tihimi gumijastimi koles in trdno konstrukcijo z ročajem, prilagojenem s sistemom proti nagibanju vozička, ki poskrbi za varnost. V tem DIY kompletu je na voljo delovni pult, štiri žeblje, štiri vijake, štiri matice, šest vložke, tri magnetna orodja (kladivo, ključ izvijač) in sistem zobnikov s štirimi kolesi, ki se jih lahko s posebnim magnetnim sistemom shranjevanja skrbno pospravi v priročno poličko. Miza vsebuje tudi stensko uro in pa tablo, na katero lahko malčki kar s kredo zarišejo svoje prve projekte.

Lastnosti:

  • Vsebuje: delovni pult + 25 dodatkov
  • Dimenzije: 37 x 35 x 44 cm
  • Višina sestavljenega vozička: 44 cm
  • Materiali – les
  • Primerna starost: 18+ mesecev

OPOZORILO! Igračo naj sestavi odrasla oseba. Voziček naj uporablja otrok, ki je že shodil. Za normalno rabo je voziček potrebno potiskati. Ne naslanjaj se na voziček, da se ta ne bi prevrnil. Preden izročite artikel otroku, odstranite vse dele embalaže. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.