Vilac Leseno pravljično gledališče

114,90 

Na zalogi
Šifra: 4624 Kategorija: Oznake: , , , , ,
 

Opis

Čudovito leseno lutkovno gledališče, ki prinese čarobnost predstav neposredno v vaš dom!

Sestavljivo gledališče s pravljičnim ozadjem in zavesami, ki se odprejo pred pričetkom predstave.

Razpoložljiva pravljična ozadja nudijo otrokom kreativnost pri izbiri ali celo izdelavi lutk, ki jih bodo uporabili za igro. Lutko oživijo s pogledom, prav tako pa ji podarijo svoj glas, gibanje in značaj, ki ga na podlagi lastne domišljije lahko nenehno spreminjajo. Omogočijo ji letenje ali kakšno drugo nadnaravno lastnost, saj je ravno ročna lutka najživahnejša. Postala bo otrokov najboljši prijatelj in ga obenem motivirala za raziskovanje, učenje, rast in razvoj.

Z lutkovno igro otroci izboljšujejo besedno izražanje, razvijajo občutek za čas in prostor, stimulirajo in povečajo domišljijo, izboljšajo fino motoriko in opazujejo svet z vsemi čutili.

Vilac igrače so izdelane iz lesa, proizvedene ekološko. Okolju in uporabnikom prijazne.

Lastnosti:

  • Dimenzije: 115 x 110 x 5 cm
  • Material: Les
  • Primerna starost: od 3. leta dalje

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Vilac

Še ena francoska znamka, ki navdušuje s svojimi lesenimi izdelki. Tradicionalne igrače so modernizirali in s svojo kvaliteto ter sodobnimi barvami, zagotovo pustijo vtis.