Janod družabna igra Leteči ploščki

48,90 

Na zalogi
Šifra: J02081 Kategoriji: , Oznake: , , ,
 

Opis

Janod predstavlja popolnoma novo leseno različico “fliperja”, z živimi barvami in drznimi ilustracijami!

Igra je preprosta, saj s pomočjo mehanizma na elastiki samo usmerite in izstrelite plošček v različna barvna območja na deski, ki so vredna različno število točk. Igro lahko igra en sam ali pa več igralcev, ima pa 2 težavnostni stopnji: 1. stopnja – vsak igralec z 10-imi streli mora pridobiti čim več točk in 2. stopnja – igralci vržejo kocko, da dobijo tarčo, ki jo morajo čim hitreje doseči. Želen cilj vam lahko preprečijo tudi razne ovire zato se je tem treba izogniti.

Igra je odlična za razvijanje koncentracije, tekmovalnosti ter sposobnosti strateškega razmišljanja.

V bombažno vrečko lahko shranite ploščka, kocki ter čepke za označevanje točk.

Lastnosti:

  • Vsebuje: igralno leseno ploskev + 2 ploščka + 2 kocki + barvni čepki za označevanje točk + bombažna vrečka za shranjevanje
  • Dimenzije embalaže: 60 x 30,5 x 10 cm
  • Materiali – les
  • Število igralcev: 1 ali več
  • Primerna starost: 6+

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Janod

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.