Star Wars Čelada Darth Vader – sestavljen model

32,90 

Na zalogi
 

Opis

Metal Earth – od kovinske ploščice do neverjetnega 3D kovinskega modela

Pester izbor modelov, ki vključujejo tradicionalna vozila, vojaško opremo, znamenitosti, dinozavre in filmske motive, iz lasersko rezanega jekla, sedaj na voljo tudi v sestavljeni obliki. Izjemna in občudovanja vredna dekoracija.

Darth Vader je verjetno eden najbolj znanih negativcev iz priljubljene znanstvenofantastične trilogije Star Wars ali Vojna zvezd. Njegovo pravo ime je Anakin, ko pa prestopi na temno stran, postane njegov prepoznavni znak črna odprava, katere najpomembnejši del predstavlja čelada, saj mu pomaga pri dihanju, sestavljena pa je iz zaščitne ovratne gamaše, primarne maske in zunanje lupine.

Lastnosti:

  • Sestavljen model
  • Dimenzije: 5,7 x 5,3 x 6,7 cm
  • Materiali – jeklo
  • Primerna starost: od 14. leta
  • Izdelek ni igrača!

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Brand

Metal Earth

Pester izbor kovinskih miniaturnih replik, ki vključujejo tradicionalna vozila, vojaško opremo, znamenitosti, dinozavre in filmske motive, ki zahtevajo mirno roko in popolno zbranost.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.