Inside3 Legend – Castle

9,90 

Na zalogi
Šifra: CUB-310 Kategoriji: , Oznake: , ,
 

Opis

Najlažji labirint – Castle iz serije Legend, predstavlja pustolovščino tisočerih nevarnosti v ruševinah srednjeveškega gradu. Vaš cilj je priti do izgubljenega zaklada, prav tako pa nazaj iz labirinta. Izvrstna vstopna točka v svet Inside3 labirintov, saj ponuja nezahteven izziv hkrati pa predstavi vse elemente Inside3 iger!

Kaj sploh je Inside3 labirint?
Inside3 kocke so 3D labirinti, po katerih morate voditi kroglico, ne da bi videli pot. Vsak labirint ima sedem plasti (NoVice kocke jih imajo le pet), skozi katere se morate prebiti, če želite priti iz ene strani kocke do konca na drugi strani. Vaša edina pomoč na poti so diagrami na sprednji in zadnji strani kocke, ki predstavljajo zemljevide posameznih nivojev. Črte na diagramu kažejo poti, po katerih se kroglico lahko pelje, pike pa prikazujejo luknje, skozi katere kroglica prehaja med različnimi nivoji. Ker kroglice ne vidite, se morate zanesti na svojo prostorsko predstavo ter včasih tudi prisluhniti kroglici in iz njenih trkov z zidovi razbrati, kje se nahajate. Če se brezupno izgubite, lahko kocko razstavite, poiščete kroglico in pričnete znova. Igra je primerna za otroke starejše od 8 let.

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Brand

Inside3

3D labirinti, po katerih morate voditi kroglico, ne da bi videli pot, zato se morate zanesti na svojo prostorsko predstavo ter včasih tudi prisluhniti kroglici in iz njenih trkov z zidovi razbrati, kje se nahajate.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.