Ustvarjalni set za izdelavo kopalnih kroglic

14,90 

Na zalogi
 

Opis

Prebudite otroško ustvarjalnost s Sentosphere!

S pomočjo tega seta, lahko prav vsak ustvari svoje prave kopalne kroglice, s katerimi bo ure in ure (no, dokler ne dobi žabje prstke) užival v sproščujoči, aromatični kopeli.

V tem ustvarjalnem kompletu boste našli majhen kalup, mešana in dišeča barvila, sodo bikarbono in citronsko kislino za ustvarjanje 6 mini kroglic za kopel, obarvanih in sveže odišavljenih!

Ta škatla je bila testirana v skladu s kombiniranimi standardi igrač in kozmetike. Vsebuje sestavine in formule, ki so varne za otroško kožo.

Lastnosti:

  • Vsebuje: 2 vrečki citronske kisline (30 g) + 2 vrečki sode bikarbone (30 g + 2 kapalki + kalup + merilno žličko (15 ml) + rokavico + roza pigment + moder pigment + navodila
  • Dimenzije embalaže: 40 cm x 13 cm x 17,5 cm
  • Primerna starost: 8+
  • Izdelano v Franciji

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Sentosphere

Ustvarjalni in izobraževalni seti, izdelani v Franciji, so namenjeni prebujanju otrokovih čutov, s spodbujanjem k varovanju okolja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.