Ustvarjalni set za izdelavo Osončja

29,90 

Na zalogi
Šifra: 2807 Kategorija: Oznake: , ,
 

Opis

Prebudite otroško ustvarjalnost s Sentosphere!

Ta komplet je bil razvit s pomočjo astronoma Jean-Loupa Bertauxa, z namenom da otrokom pomaga odkriti naš sončni sistem. Spoznavali bodo planete, odkrili čudovit nebesni pojav, ki ga imenujemo sončni mrk ter opazovali gibanje zemlje in si poskušali s pomočjo priložene vrtavke razložiti, zakaj do tega prihaja.

Set je namenjen gradnji mini Osončja, s pomočjo plastelina, ki se imenuje patarev. Ta se ne lepi za prste, ne dela madežev, ne poka s sušenjem in ni lomljiva. Velja za dišečo in omogoča barvam, da se zlijejo ena z drugo, s čimer lahko pridobimo nove barvne odtenke.

Lastnosti:

  • Vsebuje: kozarček s plastelinom (30 g) + 4 kozarčke s plastelinom (18 g) + kartonček z narisanimi prostorčki za posamezni planet+ vrtljiv globus + vrtljivo stojalo za planete + vrtavko + nož za modeliranje + navodila
  • Dimenzije embalaže: 20,5 cm x 25 cm x 6,3 cm
  • Primerna starost: 8+
  • Izdelano v Franciji

OPOZORILO! Artikel ni za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Odstranite embalažo predno ga izročite otroku. Shrani te informacije za poznejšo rabo.

Proizvajalec

Sentosphere

Ustvarjalni in izobraževalni seti, izdelani v Franciji, so namenjeni prebujanju otrokovih čutov, s spodbujanjem k varovanju okolja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.